20.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Breaking News: Un radiator aflat în priză a distrus un apartament din Alexandria!

Sănătate

La primele ore ale diminetii, a avut loc un incendiu la un apartament din Alexandria, str. Bucuresti, et.1. Din fericire, nu au existat victime, dar pagubele materiale sunt insemnate. Incendiul a distrus bunurile materiale dintr-un apartament, pe cca 50 mp. La sosirea pompierilor, 13 persoane se autoevacuaseră, iar 9 au fost evacuate de salvatori.
Pe durata intervenției pompierilor militari, salvatorii au preluat 5 victime, dintre care 3 au fost transportate la spital de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, cu intoxicație cu fum și arsuri de gr. 2 și 3 la nivelul membrelor, iar două persoane, cu atac de panică și ușoară intoxicație cu fum, după ce au primit primul ajutor au refuzat să meargă la spital.
La acest eveniment s-a acționat cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.
Cauza probabilă a acestui incendiu a fost un radiator lăsat sub tensiune, nesupravegheat, care a aprins materialele ușor combustibile din apropierea sa.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole