9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Primarul comunei Balaci, Ilie Calotă, a provocat un accident rutier în stare de ebrietate!

Sănătate

Noaptea trecuta, în jurul orei 1:30, pe raza comunei Băalaci, a avut loc un eveniment rutier. Doua autoturisme s-au ciocnit pe drumul public. Cel care a provocat evenimentul, susțin martorii aflați la fata locului, este însuși primarul comunei, Ilie Calota, care în stare de ebrietate, a condus autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice și a acroșat un alt autoturism care venea din sens opus. Polițiștii veniți la fata locului, i-a testat cu alcoolismul pe ambii șoferi implicați în accident. Primarului Calota, i-au descoperit o alcoolemie de 0, 44.
Șoferul a cărui mașina a fost lovita de autoturismul primarului, susține ca ” în momentul în care am fost lovit, la volan era primarul Calotă care, a fugit de la locul evenimentului rutier și a revenit cu un salariat al primăriei care si-a asumat ca șofer fapta, pentru ca primarul era rupt de beat la volan”. La rândul sau Calota, întrebat de polițiști dacă a fost la volan, acesta a negat, spunând ca autoturismul a fost condus de salariatul primăriei. Testat la fata locului cu alcooltestul, primarului i s-a stabilit o alcoolemie de 0,44.

Mai jos puteți audia momentul în care echipajul de poliție ajunge la locul accidentului si discutia cu primarul comunei Balaci, dl. Ilie Calotă.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole