9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Lucrări intense la Punctul de lucru al pompierilor din localitatea Slobozia Mândra

Sănătate

În curând, în localitatea Slobozia Mândra se va operaționaliza un nou punct de lucru al pompierilor teleormăneni care să asigure intervenția rapidă în acea zonă, știut fiind faptul că distanța față de subunitatea din Turnu Măgurele în raionul de intervenție în care se regăsește este una destul de mare.

Aici se vor afla 24 de ore din 24, în slujba cetățenilor, un echipaj de prim-ajutor cu o ambulanță SMURD și un echipaj de stingere cu apă și spumă care are în dotare și modulul de descarcerare pentru asigurarea intervenției în cazul accidentelor rutiere.

În urma analizelor operative realizate încă de la începutul acestui proiect, a reieșit faptul că timpul de răspuns la intervenție va fi redus semnificativ, la câteva minute, ceea ce înseamnă, în mod direct, creșterea gradului de siguranță oferit cetățenilor.

Pentru toate eforturile pe care le depun în vederea realizării acestei construcții, cu termen preconizat pentru jumătatea anului 2022, adresăm mulțumiri autorităților locale și județene pentru implicare!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole