15.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Propunerile PSD Teleorman pentru funcțiile de subprefecți: Benone Rababoc și Gigi Iancu

Sănătate

La mijlocul saptamanii trecute guvernul Ciuca a emis nu mai putin de 14 numiri pe funcții de prefect si subprefect in teritoriu. Printre numirile efectuate saptamana trecuta nu s-a regasit si conducerea institutiei Prefectura Teleorman.Daca PSD Teleorman a sperat ca il va impune pe Benone Rababoc prefect de Teleorman aceasta varianta a cazut in urma ultimei runde de discutii la nivelul conducerii coalitiei de guvernare (PNL-PSD). Ca urmare, s-a decis la Teleorman ca functia de prefect sa ramana in continuare la PNL, varianta cel mai des prefigurata fiind actualul prefect Emilia Paraschivescu, iar PSD sa numeasca cei doi subprefecti plus secretarul general al prefecturii.

Benone Rababoc

Surse politice ne-au declarat ca pentru functiile de subprefect PSD Teleorman i-a propus pe Benone Rababoc, actualmente consilier al președintelui CJ Teleorman Adrian Gadea si Gigi Iancu, actualmente sef al serviciului Control Legalitati din cadrul Prefecturii Teleorman. Ce nu se stie pana in prezent, care ar fi varianta PSD pentru functia de secretar general al Prefecturii. Dupa numirile celor doi subprefecti PSD care ar urma sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare, actualii subprefecti din partea PNL, Florin Tabarana si Gigi Nadrag urmeaza sa paraseasca fotoliile in care au fost numiti anul trecut.

Dupa cum se stie, PSD Teleorman a mai propus pentru administratia centrala si doua numede secretar de stat, Dan Dumitrescu la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene si Ioana Panagoret la Ministerul Educatiei. Pana in prezent doar Dan Dumitrescu a fost investit pe functie.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole