19.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Acțiune pentru siguranța rutieră și accident rutier pe DN6

Sănătate

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au desfășurat acțiuni în județului Teleorman, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost constatate 5  infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice la regimul rutier, aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, reținute 18 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză, respectiv 55 sancțiuni.

ACCIDENT RUTIER

La data de 30 ianuarie a.c., pe DN 6 la km 66+ 450 m în județul Teleorman, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, ai căror conducători auto fiind vârstă de 31, respectiv 33 de ani, din județul Teleorman și județul Dolj.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului în vârstă de 31 de ani, din județul Teleorman, care a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din județul Teleorman nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, astfel încât a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul în vârstă de 33 ani, din județul Dolj a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind  0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpa, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate!

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole