22.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Mandat de arestare preventivă și mandat de executare a pedepsei cu închisoarea

Sănătate

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, împreună cu polițiști din cadrul S.R.P.T. Craiova, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate și persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat în municipiul Caracal,  un tânăr în vârstă de 29 ani, din județul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Roşiorii de Vede a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe.

       Tânărul a fost depus la C.R.A.P. Teleorman în data de 28 ianuarie a.c., de către polițiștii din cadrul I.P.J.Teleorman-S.I.C-Urmăriri. 

        Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate și persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat la domiciliul său,  un bărbat în vârstă de 32 ani, din județul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Videle a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

       Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Giurgiu în data de 28 ianuarie a.c. de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman – Serviciul de Investigaţii Criminale.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole