14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Reținut de polițiști pentru deținerea fără permis a unei arme letale

Sănătate

La data de 30 martie 2022, polițiștii din cadrul I.P.J. Teleorman- Serviciul Arme Exploziv și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, deține la domiciliul său o armă letală de vânătoare cu muniție aferentă.

Având în vedere acest aspect, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Arme Exploziv și Substanțe Periculoase, fiind identificată, la imobilul bărbatului, o armă lungă, de vânătoare, cu țeavă lisa, de calibrul 12 precum și 88 cartușe de vânătoare.

Arma de vânătoare și cartușele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal privind nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar față de persoană s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv. De asemenea, la data de 31 martie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole