11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Cu permisul suspendat prin Turnu Măgurele!

Sănătate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9715 lei, au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Dintre acestea, 14 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 sancțiune pentru depășire, 4 sancțiuni pentru alte abateri.

Astfel, la data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele-Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 47 ani, din localitatea Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Turnu Măgurele, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede-Biroul Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Drăgănești de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 612A în localitatea Roșiori de Vede, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole