13.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

ISU Teleorman – 33 de intervenții în 24 de ore

Sănătate

În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit la un număr de 33 de evenimente, după cum urmează:

24 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV -2;

– 4 incendii, dintre care unul izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Scrioaștea, două la anexele gospodărești din localitățile Voievoda și Blejești și un incendiu de vegetație uscată la Bujoreni. Toate aceste incendii au fost stinse cu ajutorul autospecialelor de lucru cu apă și spumă din dotarea subunităților, în limitele găsite, fiind salvate importante bunuri materiale. La aceste evenimente nu s-au înregistrat victime omenești.

– 4 evenimente rutiere, produse pe E70, pe raza localității Vitănești, la Alexandria, Bujoru și Toporu (jud. GR). La aceste accidente, în urma cărora au rezultat 6 victime, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au acordat primul ajutor calificat persoanelor rănite. Evenimentele au rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

– o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință, în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale la o persoană cu probleme de sănătate.

Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Compartimentul Informare și Relații Publice

Mr. Dragomir Gelu

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole