20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

„Ziua absolventului” a fost sărbătorită în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria

Sănătate

Absolvenții de gimnaziu, promoția 2022, au sărbătorit astăzi, 30.05.2022, ora 11.00, “Ziua absolventului”, în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria.

Tinerii absolvenți de gimnaziu, liceenii de mâine, au defilat la pas pe străzile din Alexandria, de la unitățile de învățământ gimnazial, până la Parcul Pădurea Vedea, unde i-au așteptat nerăbdători cei care i-au susținut îndeaproape, părinții și bunicii, pentru a le fi alături în cea mai emoționantă zi, în care mulți își vor lua rămas-bun de la colegii și totodată prietenii lor, fiecare optând pentru specializări distincte. Începând de astăzi, elevii ciclului gimnazial, se pregătesc pentru parcurgerea unei noi etape din viața unui elev, trecerea de la școala gimnazială la liceu.

În cadrul evenimentului de astăzi, viceprimarii municipiului Alexandria, dna. Ene Ionela și dl. Augustin Ioan i-au felicitat pe cei 369 de elevi, absolvenți ai ciclului gimnazial, promoția 2022, și totodată, cu această ocazie, le-au oferit flori și diplome șefilor de promoție de la fiecare unitate de învățământ gimnazial din municipiul Alexandria, după cum urmează:

  • Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”: Dulcă Diana Maria, Gîțoi Leonard Nicolas, Ivașcu Delia Andreea, Manta Alexia Beatrice, Medințu Thea Cristiana, Velicu Teodora Maria, Grigore Victoria Theodora, Rădună Chris Marie Alexia;
  • Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”: Anghel Mihaela, Marinescu Vlad Ștefan, Tudor Mihnea Ioan;
  • Școala Gimnazială ”Al. Colfescu”: Ivana Alexandra Georgiana;
  • Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”: Drăghici Octavian Gabriel, Groseanu – Lungu Teodora Eva, Preda Daria Marina;
  • Școala Gimnazială nr. 7: Gheorghe – Mitrea Petru Alexis, Nădrag Gabriel Alexandru.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole