4.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, martie 19, 2024

„Caravana de bine” a Crucii Roșii și-a îndeplinit cu brio misiunea din comuna Vârtoapele – Maria Stoian

Sănătate

Sub genericul „Caravana de bine”, Crucea Roșie Teleorman a parcurs duminică un veritabil maraton al sprijinirii oamenilor din comuna Vârtoapele.

Rezultatele au fost chiar peste așteptările noastre, având în vedere că au fost acordate 193 de consultații medicale gratuite, pe cele mai stringente specializări, la care au participat 62 de persoane vulnerabile.

În cele opt ore ale acțiunii, cei 23 de voluntari ai Crucii Roșii, între care m-am numărat și eu, au reușit să aducă zâmbetul pe buze localnicilor din Vârtoapele, fiind efectuate 62 de consultații de măsurare a parametrilor fiziologici, 61 de cardiologie, 59 de optometrie și 11 de planificare familială.

Mulțumesc, pe această cale, tuturor celor care au concurat la reușita acestei acțiuni, atât echipei multidisciplinare de medici, asistenți medicali, voluntari și angajați Crucii Roșii Teleorman, cât și primarului Petre Stancu și reprezentanților Primăriei și Parohiei din localitate, care ne-au sprijinit cu toate cele necesare în vederea desfășurării optime a „Caravanei de bine”.

A fost o duminică emoționantă pentru toți cei prezenți, mai ales că au venit mulți oameni cu diferite suferințe, afecțiuni și nevoi medicale, iar implicarea tuturor a fost la superlativ.

Mă bucur că am reușit să ajutăm oamenii din comuna Vârtoapele, care au apreciat așa cum se cuvine acțiunea noastră.

Vom continua seria acestor campanii, prima urmând să se desfășoare în comuna Călmâțuiu, în data de 11 decembrie, astfel încât cât mai mulți cetățeni din zona rurală a județului să poată primi asistență medicală de specialitate.

Deputat PNL MARIA STOIAN,

Voluntar Crucea Roșie Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole