4.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Plantare de arbori în Alexandria organizată de primarul Victor Drăgușin și cu participarea lui Adrian Gâdea, președintele C.J. Teleorman

Sănătate

Astăzi, 09.12.2022, Primăria Municipiului Alexandria a început acțiunea de plantare arbori la Grădinița cu P.P. nr. 6 și Grădinița cu P.P. nr. 4, acțiune la care copiii au ținut să participe și să învețe să planteze arbori, învățând că arborii furnizează cel mai mult oxigen, fiind vital pentru viața noastră. Pentru copii această activitate a fost distractivă și educativă în aceeași măsură.

Primarul Victor Drăgușin a inițiat o campanie de plantare de arbori, precum: stejari, catalpa și castan roșu, atât în parcuri, dar și în curțile unităților de învățământ, acolo unde spațiul permite și este nevoie de umbră.

Președintele C.J. Teleorman, Adrian Gâdea a răspuns afirmativ campaniei menită să influențeze pozitiv mediul înconjurător din municipiul Alexandria, declarând:

Am răspuns cu încântare invitației domnului primar Victor Drăgușin, de a mă alătura campaniei de plantare arbori din această perioadă, aflată în plină desfășurare în Alexandria. Am fost împreună astăzi pentru viitorul comunității din dublă perspectivă: copiii minunați de la Grădinița cu P.P. nr. 4 si Grădinița cu P.P. nr. 6, cei care sunt viitorul nostru și al acestei țări, și arborii pe care îi plantăm”.

Totodată, primarul Victor Drăgușin a promis că se vor regenera dendrologic spațiile publice, nu doar Pădurea Vedea, iar anul acesta s-a început cu acțiunea de înlocuire a tuturor arborilor periculoși cu unii tineri și viguroși, care în cațiva ani vor înfrumuseța și vor îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Alexandria.

Precizăm faptul că acțiunea nu se va opri aici, primăria continuând să planteze arbori pe toate străzile, unde s-a acționat în această vară și au fost scoși arborii batrâni, periculoși și bolnavi.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole