14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Noua clădire a RAR Teleorman, inaugurată anul trecut în prezența oficialilor Victor Drăgușin și Adrian Gâdea, este în funcțiune și îi așteaptă pe teleormăneni

Sănătate

Noul sediu al RAR Teleorman, inaugurat anul trecut de către Victor Drăgușin – Primar Municipiul Alexandria și Adrian Gâdea – Președinte C.J. Teleorman, este situat pe DJ 504 (Alexandria-Lăceni), Stația electrică 2, municipiul Alexandria. Schimbarea sediului a fost generată de necesitatea modernizării spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces, dar și de dublarea numărului de linii tehnice de lucru. Odată cu construirea noului sediu, am investit și în modernizarea echipamentelor tehnice. Noul sediu RAR Teleorman dispune de două linii integrate pentru verificarea vehiculelor, principalul beneficiu adus clienților de această tehnologie fiind acela că timpul de așteptare pentru efectuarea activităților va fi redus considerabil.

Date tehnice:

Suprafața totală a terenului: 10.000 mp

Suprafața clădirii: 868 mp

Suprafața totală desfășurată a clădirii: 1.245 mp

Suprafața halei de verificări tehnice: 483 mp

Suprafața sălii de așteptare pentru clienți: 51 mp

Suprafața birourilor: 266 mp

Suprafața spațiilor verzi: 3.590 mp

Suprafața carosabilă: 5.624 mp

Locuri de parcare: 49 + 6 pentru TIR-uri/camioane

Construcția este una modernă, cu imagine dinamică, dar care ține cont de fluxul de oameni specific unei reprezentanțe RAR și de necesitatea ca personalul instituției să nu se intersecteze cu clienții. Soluțiile tehnice implementate asigură transparența totală a procedurilor efectuate de personalul RAR, prin intermediul geamurilor montate între sala de așteptare și hala pentru verificări tehnice.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole