12.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Nicolae Ionel Ciucă – Am participat, ieri, la Congresul UDMR, alături de liderii coaliției de guvernare

Sănătate

Am participat, ieri, la Congresul UDMR, alături de liderii coaliției de guvernare. Acestă perioadă de un an și jumătate de când conduc guvernul mi-a demonstrat că #UDMR este cu adevărat un pol de stabilitate și echilibru, cu lideri serioși și profesioniști.

Împreună, în actuala coaliție de guvernare, am reușit, într-o perioadă cu crize suprapuse, să asigurăm dezvoltarea economică a României și să atragem sume record din investiții străine directe și fonduri europene. Eforturile de până acum ale guvernului trebuie duse mai departe. Trebuie să continuăm să ne respectăm angajamentele și să realizăm acele reforme esențiale pentru modernizarea statului.

Responsabilitatea noastră este să păstrăm componenta de moderație în actul de guvernare. Astăzi, moderația și echilibrul din societatea noastră sunt tot mai mult amenințate de retorica radicală, din România și din afara ei. Trebuie să le vorbim mai mult oamenilor despre pericolul pe care îl aduce extremismul, să le explicăm de ce nu este bună izolarea, dar mai presus de toate, să acționăm. Să venim în fața oamenilor cu fapte care înseamnă un trai mai bun, comunități mai unite și o țară mai puternică. Pe aceste fundamente trebuie să realizăm viitoarea construcție politică din România și viitoarea guvernare până în 2024.

Nicolae Ionel Ciucă, președinte PNL

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole