17.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

Bărbat de 57 ani cercetat pentru suspiciune de viol asupra unei minore de 15 ani din Salcia

Sănătate

În seara de 6 iulie anul curent, polițiștii teleormăneni au răspuns unei sesizări prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 care reclama dispariția unei minore în vârstă de 15 ani. Tânăra ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliul din Salcia, petrecând noaptea la un potent om de afaceri din localitate, tatăl ei sunând la 112 pentru că fata nu venise în seara respectivă acasă, iar polițiștii au găsit-o acasă la bărbatul de 57 de ani.

În urma acuzației de viol făcută de către tatăl minorei, s-a dispus o expertiză medicolegală, care nu a confirmat un act sexual normal, pe surse existând informații că ar fi fost întreținute relații orale, faptă penală dacă un major întreține relații cu un minor sub 16 ani iar diferența de vârstă dintre ei este mai mare de 5 ani.

Comunicatul IPJ TELEORMAN: 

La data de 6 iulie, a.c., ora 09.10, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat din comuna Salcia, județul Teleorman, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crângu constatând faptul că, în seara zilei de 05 iulie a. c., minora a plecat de la domiciliu la locuința unui bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi întreținut relații sexuale.

Procedând la cautarea acesteia, la data de 6 iulie, a.c, polițiștii au identificat minora la locuința bărbatului.

În urma examinării medico-legale a reieșit faptul că minora nu ar fi întreținut relații sexuale cu bărbatul.

Cercetările sunt continuate, în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole