8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Cercetat pentru furt în scop de folosință, conducere sub influența alcoolului și distrugere, cercetat de polițiști

Sănătate

Polițiștii din Roșiori de Vede au reținut un bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitate, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere sub influența alcoolului și distrugere.

În dimineața zilei de 1 iulie a.c., Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată despre faptul că, în noaptea de 30 iunie/1 iulie a.c.,  un bărbat de 24 de ani, din localitate, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu reclamantul, ar fi sustras autoturismul aparținând familiei reclamantului și l-a condus pe ruta comuna Vedea – municipiul Roșiori de Vede, unde ar fi intrat în coliziune cu un obstacol situat pe bulevardul Comercial. Ulterior, acesta și-a continuat deplasarea, ajungând în zona târgului, unde ar fi distrus geamul portierei stânga față, deoarece nu a mai putut descuia autoturismul, pe care anterior în încuiase, uitându-și telefonul mobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii dispus reținerea acestuia, bărbatul de 24 de ani fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole