6.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Sporting Roșiori victorie categorică la debutul în partidele de verificare. Sporting Roșiori-Rapid Buzescu 9-2

Sănătate

Sporting Rosiori a inceput campania meciurilor de pregatire in vederea realizarii unui parcurs cat mai bun in noua editie competitionala de liga a 3-a. Sambata, de la ora 11:00, rosiorenii au intalnit pe stadionul „Municipal-Rova”, echipa de liga a 4-a, Rapid Buzescu.
Dincolo de victoria categorica care a reflectat diferenta neta de valoare dintre cele doua combatante, meciul in sine a reprezentat un test util pentru cei doi antrenori, Romulus Ciobanu-Sporting Rosiori si Gheorghe Durlea-Rapid Buzescu, care au avut posibilitatea aprecierii nivelului de pregatire, omogenitate si valoare loturilor de jucatori in perspectiva inceperii noilor editii de campionate la ligile a 3-a si a 4-a.
Evident, rosiorenii au dovedit ca au un lot puternic si valoros, care poate atinge obiectivul propus in noua editie de campionat-situarea pe podiumul ligii a 3-a fotbalistice la finalul sezonului care debuteaza pe 28 august.
Partidele de pregatire in vederea inceperii cu succes a noii editii competitionale continua, rosioreni mai avand de disputat inca 6 jocuri.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole