16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Adevărata soluție pentru binele României este întoarcerea la popor, ALEGERI ANTICIPATE.

Sănătate

STOP! BALAMUCUL DREPTEI STRÂMBĂ DESTINUL ROMÂNILOR! OPRIȚI-VĂ! Adevărata soluție pentru binele României este întoarcerea la popor, ALEGERI ANTICIPATE.Iresponsabilitatea atinge noi culmi în Coaliția Dreptei. Țara e abandonată, neguvernată, nimănui nu-i pasă de problemele reale ale oamenilor. DOAR INTERESELE LOR POLITICE PRIMEAZĂ!

În timp ce ”partenerii” de guvernare se șantajează dur și ordinar, recurg la gesturi extreme, fac praf și pulbere bruma de stabilitate politică fără să țină cont că incertitudinea și lăcomia lor înseamnă noi costuri, mari și împovărătoare, nu doar pentru populație, ci și pentru banii țării, România trăiește pe datorie.

Balamucul din coaliție crește exponențial riscurile de finanțare și dobânzile externe, care deja sunt insuportabil de mari.

Scandalul uriaș dintre partidele puterii nu e despre facturile uriașe și sarabanda scumpirilor insuportabile, nu e despre valul 4 al pandemiei, nu e despre incertitudinile grave ale începerii școlii, nu e despre nevoia urgentă de bani reclamată de administrațiile locale și domeniile care așteaptă RECTIFICAREA BUGETARĂ, nepermis de mult întârziată!

E UN TROC ORDINAR! Dacă USRPLUS primește garanții privind desființarea SIIJ, pe care UDMR o respinge, susține PNLD 3, program vital pentru obținerea de către premierul Cîțu a voturilor primarilor PNL, în lupta sa cu Orban pentru șefia PNL.

În fapt tot ce se întâmplă acum este încă un episod al conflictului politic dintre Cîțu și Orban, care se duce pe bani publici și, contrar asigurărilor, iată că afectează grav guvernarea!Activitatea guvernului României este acum paralizată! Culmea, românii primesc lecții moralizatoare despre dialog și democrație!

Praful și pulberea s-a ales de credibilitatea acestei guvernări. Indiferent de soluția actualei crize, românii nu se mai așteaptă la nimic bun. În aceste condiții, singura soluție pentru binele țării este întoarcerea la popor, ALEGERI ANTICIPATE.P.S. USR despre Programul Anghel Saligny (PNDL 3) susținut de premierul Cîțu.”PNDL e o hoție!” Detalii:https://m.facebook.com/…/a.11330774767…/4284693881621763

Dacă PND 3 e o hoție, autorii lui sunt niște hoți! Prin urmarea USRPLUS guvernează cu hoții. De ce nu demisionează?

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole