8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Președintele PNL, Ludovic Orban, reunoaște că premierul Florin Cîțu vrea să cumpere primarii PNL, prin PNDL 3 – PMP Teleorman

Sănătate

Odată cu aceste alegeri interne ale PNL, ies la suprafață și adevăratele fețe ale liderilor actuali ai acestui partid. Președintele PNL, Ludovic Orban, cunoaște destul de bine această practică și reunoaște că premierul Florin Cîțu vrea să cumpere primarii PNL, prin PNDL 3.

Din toată această luptă internă, ies la iveală multe adevăruri nerostite, spuse doar pe la colțuri. Orban, în disperare de cauză, îl dă în gât pe Cîțu că folosește programul PNDL 3 (Anghel Saligny) pentru a cumpăra votul primarilor PNL. Este cunoscut faptul că Orban este foarte apropiat de primarii liberali din țară, iar premierul, pentru a-i trece în tabăra lui, îi momește cu fonduri guvernamentale.

Partidul Mișcarea Populară consideră că toate aceste practici, folosite în momentul acesta, de liderii PNL pentru preluarea șefiei partidului, utilizarea banilor publici pentru a obține beneficii personale, în lupta politică, este faptă penală care se pedepsește cu ani grei de pușcărie. Este posibil ca premierul Cîțu nu numai să-și piardă funcția politică dar s-ar putea trezi și cu dosar penal. De aceea, Guvernul are obligația să întocmească niște criterii clare, transparente pentru finanțarea proiectelor PNDL 3, de dezvoltare locală.

PMP Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole