13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

România este și țara noastră !

Sănătate

Undeva, în Europa, există o țară frumoasă, bogată (cât i s-a luat, tot mai are !), cu oameni minunați, cu bun-simț, pe care nu-i apreciați, căci nu vreți să faceți diferența dintre bun-simț și necunoaștere ! Pe cei necunoscători îi puteți manipula mai ușor, acesta-i motivul !
Undeva, în Europa, sunt oameni care nu vor să mai fie mințiți, care au o capacitate intelectuală deosebită, dar care vă incomodează, motiv pentru care îi lăsați fără serviciu (deși au studii superioare!) sau le dați salarii mizere, iar voi puneți în funcții importante personaje care-și iau bacalaureatul la o vârstă…respectabilă (respectul nu este pentru examenul de bacalaureat!).
Undeva, în Europa, există o țară în care oamenii își lasă părinții, copiii, casele și fug din ȚARA LOR, pentru a avea ce mânca !
Undeva, în Europa, există o țară, pe care voi, cei care o conduceți, o considerați a fi numai a voastră, fără să vă dați seama că este și țara noastră, căci noi chiar o iubim, pentru că de n-am iubi-o, am fi plecat toți pe alte meleaguri de soare pline și v-am fi lăsat pe voi să vă guvernați pe voi înșivă și…să fi văzut atunci bal !
Undeva, în Europa, există țara noastră, România, al cărei popor s-a săturat de minciuni și sărăcie.
Sunteți la guvernare? Guvernați bine, căci se poate, dacă vreți!
Undeva, în Europa, există o țară frumoasă, România, care este țara tuturor românilor, adică și a acelora care nu o guvernează, dar o iubesc !
În țara aceasta, noi, cei mulți, vrem să trăim!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole