8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Noi vrem!

Sănătate

Noi ne vrem demnitatea înapoi, nu mai vrem să trăim umiliți, cocoșați de biruri și taxe fără număr și de facturile pe care abia le putem plăti (renunțând, evident, la îmbrăcăminte, încălțăminte, ba chiar și la…alimente!)!
Noi vrem ca în România lucrurile să meargă bine, să fie a noastră, nu așa cum este acum, ȚARA LUI IMPOZIT VODĂ !
Noi vrem ca tineretul României să rămână pe plaiurile strămoșești, să nu mai plece într-aiurea, pe meleaguri străine, culegând… dudele și corcodușele din alte țări!
Noi vrem din nou să zâmbim, căci ați mers atât de departe, încât ne-ați furat și zâmbetul, transformandu-ne intr-un popor de triști, arătându-ne că până și la buna dispoziție numai voi aveți dreptul, noi NU !
Noi vrem o țară în care OMUL să aibă și îndatoriri, dar și drepturi, inclusiv DREPTUL DE A TRĂI, pe care v-ați permis să ni-l îngrădiți ! De ce? De frică, pentru că știați că nu vă mai vrem, că ne-am săturat de minciuni, pentru că ați demonstrat că nu vă pasă de noi!
Noi vrem să muncim, dar nu avem unde, căci ați distrus tot, ca să ne puteți manipula mai ușor, iar încet-încet, ne distrugeți și pe noi, ne răriți, trimițându-ne la loc cu verdeață, de unde nu mai ieșim, iar morții nu pot contesta nimic- tac, atât !
Noi vrem să avem dreptul la propriile noastre opinii, noi, cei care îndrăznim să nu vă facem jocul, cei care nu suntem de acord cu voi !
Noi vrem să ne lăsați să trăim, nu ne mai scurtați viața cu greutățile pe care ni le puneți pe umeri, greutăți care ne îmbolnăvesc și… nu avem bani de medicamente, dacă…NU-S PARALE, NU-S !
Noi vrem altceva, ne-ați umilit destul, ne-ați cocârjat, ne-ați sărăcit, ne-ați arătat că nu vă pasă de noi, dar noi tot vrem să trăim decent, nu în palate, în casele noastre modeste, însă cu facturile plătite și siguranța zilei de mâine, căci acum până și AZI este incert !
Noi vrem o viață normală pentru cei ce ne-au făcut și pentru cei pe care i-am născut și care se întreabă de ce țării nu-i pasă de ei…
Și vom avea!
Știți de ce?
Pentru ca NOI VREM!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole