17.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Un vot responsabil…

Sănătate

Mai sunt 5 zile si romanii voteaza. Imi place sa cred ca, in aceste zile ramase pana la vot, vom avea puterea sa distingem populismul electoral al unor candidati si sa punem stampila pe cine suntem convinsi ca va face ceva pentru acest judet. Si ca lucrul acesta sa se intample, viitorul parlamentar trebuie sa cunoasca problemele reale cu care se confrunta teleormanenii. Mai concret, viitorul parlamentar de Teleornan sa fie de aici si sa stie ca atunci cand vine la sfarsit de saptamana acasa, va fi luat de guler de alegatorul care i-a dat votul in cazul in care nu i-a aparat interesul in Parlament…
Sa speram ca imediat dupa instalarea noului Parlament nu vom mai avea parte de dezartari numai si nunai pentru conturarea unei majoritati parlamentare. Mai concret, ne dorim un Parlament fara traseisti. Este greu de realizat un astfel de deziderat dar, cum se spune, speranta moare ultima. Concluzia este sa votam responsabil pentru comunitate locala, pentru judet si tara. Romania are nevoie mai mult ca oricand acum de conducatori si factori de decizie competenti si devotati.
Avem suficient de multe probleme in societate si nu ne mai dorim trimisi in parlament care timp de 4 ani sa mai faca „naveta” de la un partid la altul, sau sa iasa in evidenta prin absenteism de la lucrarile Senatului sau Camerei Deputatilor. Avem nevoie de alesi care sa ajute prin legile promovate alesii local si, implicit, comunitatile pe care le reprezinta in cle msi important for decizional.
De aceea spun ca ne dorim incepand de luni, 7 decembrie, Parlamentari de ai nostri de aici din Teleorman care sa ajute judetul in mod real, nu numai declarativ pe la Zile Omagiale si campanii electorale. El, parlamentarul, trebuie sa faca front comun cu primarul si presedintele Consiliului judetean, lasand culoarea carnetului de partid acasa si sa indentifice priblemele reale ale comunitatilor teleormanene si sa pripuna legi care sa vina in sprijinul alegatorilor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole